Conferència:Una escola inclusiva, una escola per a tothom.

Conferència:Una escola inclusiva, una escola per a tothom.

L’escola és un espai d’aprenentatges compartits i de convivència, on els infants no només treballen els continguts de les assignatures sinò que també adquireixen valors i es desenvolupen de forma integral.

L’escola inclusiva és una escola per a tothom on es posa en valor tota la diversitat de l’alumnat, i la comunitat educativa s’apropa i adapta a qualsevol necessitat dels infants per potenciar les seves capacitats des del respecte i l’empoderament.

Saps quins drets reconeix el Decret català d’escola inclusiva i la Convenció Internacional dels DDHH? Coneixes quina utilitat pot tenir per als infants i joves amb malaties reumàtiques o quines eines podeu tenir com a familia?

Vine a la xerrada que farem a la seu de Barcelona de La LLiga Reumatològica catalana (Carrer de la Llibertat, 48, baixos) el proper dimecres 30 de gener a les 18h!

Comptarem amb la presència d’Isabel Macarulla, treballadora social de la Federació ECOM, experta en el tema i membre de la plataforma ciutadana per l’escola inclusiva de Catalunya.

La xerrada és gratuïta i està oberta a tothom, però preguem inscripció enviant un mail a lalliga@lligareumatologica.org o trucant al 932 07 77 78.

Si ho necessiteu, podem comptar amb un espai de jocs per als infants durant la xerrada, però és imprescindible que ens ho feu saber en el moment de la inscripció i abans del dia 28 de gener.

Us esperem!