Programa Benestar+ Tardor

Programa Benestar+ Tardor

Les fortaleses i els recursos psicològics són molt importants per fer front a les situacions del dia a dia així com prevenir certes dificultats i inconvenients.
Conèixer quines són les nostres fortaleses en ajudarà en aquestes situacions.
Sabem com som? Quines qualitats tenim? Sabem assaborir les petites coses que ens ofereix la vida? Sabem fer front al dolor?

 

Feliz_adulto_mayorok

L’objectiu d’aquest programa es que cadascú descobreixi com és, quines són les seves fortaleses i enfortir-les i potenciar-les, perquè  a través de les fortaleses podrem sentir-nos més bé i incrementar el nostre Benestar personal, i augmentant el nostre benestar, impregnarem a les persones del nostre voltant.

El primer grup que es va realitzar a la Lliga abans de l’estiu va ser molt positiu, les participants van conèixer amb més profunditat quines eren les seves fortaleses, perquè servien i com les ajudava a fer front el seu dia a dia amb el dolor. Els resultats preliminar indiquen que les participants al finalitzar el programa Benestar+ presenten més emocions positives, aprenen a conèixer les seves qualitats personals i adquireixen habilitats i estratègies per fer front a certes problemàtiques de la vida quotidiana.

El programa té una duració de 6 sessions , cadascuna de 2 hores.
Començarem el dijous 3 de novembre de 10:30h a 12:30h.

Des de la Lliga Reumatològica, us animem a participar-hi.
En trauràs molts beneficis tant físics com emocionals 🙂

El realitzarà la Dra. Montserrat Amorós Gómez, coordinadora del Grup de Treball de Psicologia Positiva del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Sòcia de la Lliga Reumatològica i sòcia de la Sociedad Española de Psicología Positiva.